آنلاین شدن لازمه بقای کسب و کار سنتی

اوضاع اقتصادی، بالا و پایین شدن ارز و ورود رقبای جدید به بازار مهم ترین تهدید های پیش روی کسب و کار های سنتی هستند. لزوم ورود به دنیای دیجیتال و آنلاین شدن برای شرکت ها و سازمان کوچک و بزرگ برای حفظ بقا و جذب مشتریان جدید بیش از پیش احساس می‌شود.

ورود به دنیای دیجیتال نیاز به ایده ای منظم و منسجم در قالب یک مدل کسب و کار آنلاین دارد. با یک سرزدن ساده به گوگل پلی، کافه بازار، اپ استور و هر مارکت اپلیکیشن دیگر، انبوهی از اپلیکیشن ها را می‌بینیم که لزوما در زندگی روزمره کاربران نقش درستی را ایفا نمی‌کنند. اپلیکیشن هایی که به سرعت مطرح می‌شوند و به همان سرعت ورشکست در ویترین های این مارکت ها خودنمایی می‌کنند، در منوی اپلیکیشن کاربران خاک می‌خورند یا مدت هاست جزو اپ های پاک شده هستند.

بیزنس مدل نامنسجم، نداشتن یک برنامه موثر بازاریابی و کمپین تبلیغات دیجیتال و آفلاین برای معرفی سرویس به بازار هدف، انتخاب غیراصولی تارگت مارکت و مخاطب هدف در کنار نداشتن بستر آنلاین مناسب جزو دلایل شکست این کسب و کار ها در حوزه دیجیتال هستند.

پروژه آنلاین شدن کسب و کار سنتی

آنلاین شدن، فرایندی ساده ( درصورت اصولی طی شدن) است که تنها نیاز به برنامه ای منسجم و دورنمای ذهنی درست دارد. آنلاین شدن غیر اصولی و بی برنامه کسب وکار های سنتی، مسئله پررنگ کمبود (حتی گاهی در محدودیت مالی، نبود) نیروی فنی در کسب و کار ها را مطرح می‌کند. این کمبود با سیستم های طراحی سریع وب سایت، یا اپلیکیشن ساز های بر اساس قالب، جبران می‌شود که عموما عواقب جبران ناپذیری برای سیستم ها به دنبال دارد.

از اساسی ترین دغدغه های اکوسیستم استارتاپی ایران ( در کنار نبود منابع، سرمایه و پشتیبانی ارگان های حمایتی) ، داشتن پشتوانه فنی مناسب و دسترسی به توسعه دهندگان و برنامه نویسان حرفه ای و متعهد است.

توسعه وب سایت و اپلیکیشن حرفه ای، رسیدن به یک هویت بصری متمایز، پیدا کردن بهترین UI و UX و داشتن یک استراتژی بی نقص برای ورود به بازار، نیازمند نیروی حرفه ای است.

"<yoastmark

شاید به همین دلیل است که بسیاری از کسب و کار ها با دیدن هزینه های ساخت اپلیکیشن و طراحی وب سایت شخصی، منصرف شده و به قالب های آماده پناه می‌برند.

داشتن نیروی متخصص در کسب و کار ها به معنی دستمزد بالا و حتی گاهی هزینه سربار است که بسیاری از کسب و کار های نوپا امکان تامین آن را ندارند.

از انتخاب راه حل های ساده برای ساخت اپلیکیشن و وب سایت خود فرار کنید!

این جاست که اگر برای کسب و کارتان آینده روشنی می‌بینید، یا امکان رشد و ارتقای آن را پیشبینی می‌کنید، از خرید قالب آماده ای که چشمتان را گرفته بود … یا سفارش اپلیکیشن‌تان به سایتی که قیمت فوق العاده و پایینی پیشنهاد داده صرف نظر کنید.

هزینه بالا، کمبود زمان و سختی پیدا کردن نیروی متخصص نباید کسب و کار را از حرکت اصولی به سمت دیجیتالی کردن بیزینس منصرف کند. برون سپاری بالاخره بهترین راه حل است و تنها باید شرکت پیمانکار مناسبی را انتخاب کرد.

مزیت های آنلاین شدن کسب و کار

اگر یک کسب و کار هستید که تا به حال سنتی و آفلاین در بازار حضور داشتید، فقط به حجم انبوه مشتریانی که با یک کلیک می‌توانند به شما برسند فکر کنید.

اگر تا به حال مشتریانتان را تک به تک می‌سنجیدید و تجربه خود را بر اساس تعامل فیزیکی با مشتریان شکل می دادید، فقط به توانایی تحلیل داده، بستر بیگ دیتا، پنل های مدیریت و متریک های آنالیز رفتاری که یک پلتفرم دیجیتال می‌تواند در اختیارتان قرار دهد فکر کنید.

اگر حساب های کسب و کارتان را دستی می‌نوشتید یا از سامانه هایی استفاده می‌کردید که گزارش های دوره ای محدودی را در اختیارتان می‌گذاشتند، فقط به گزارش های لحظه ای، سیستم حسابداری اتوماسیون، پنل مدیریت خرید و فروش و دریافت نوتیفیکیشن های لحظه ای، سامانه محاسبه مالیات و درصد سود آنی و هزاران امکانات آنلاین دیگر فکر کنید.

شکی نیست که داشتن یک سامانه آنلاین، اپلیکیشن یکپارچه یا یک وبسایت / وب اپلیکیشن، نه تنها سربار هزینه برای بیزینس شما نیست، بلکه لازمه بقای شما در بازار بی رحم امروزی است.

آخرین سوال

کسب و کار شما چقدر نیازمند حضور یک وب سایت، اپلیکیشن یا حتی پلتفرم آنلاین است؟

دیدگاهتان را بنویسید

سه × پنج =